Aanmelden Nieuwsbrief

* Zo kunt u het laatste nieuws ontvangen

Waarom zijn verhalen zo belangrijk en wat kun je er mee in de farma?

Hoezo… verhalen? Verhalen zijn krachtig, empathisch, mooi en verbindend. Maar wat kun je er mee in de farma? 4 markante en ondernemende (zorg)professionals zullen daarover op donderdag 8 december a.s. hun licht laten schijnen met inspirerende verhalen en boeiende anekdotes. En uiteraard kun je je eigen verhaal ook kwijt, als het  niet al tijdens het programma is, dan kan het zeker nog bij de netwerkborrel na afloop.
   
Bij wie je op verhaal kunt komen deze middag? We verheugen ons in het bijzondere gezelschap van (v.l.n.r.):
  • Janneke Wittekoek, Heartlife Klinieken: is er een cardioloog in de zaal? Jazeker! En deze middag moderator van dienst.
  • John Kastelein, NewAmsterdam Pharma: van OK naar NASDAQ, dat moet een wereldprimeur zijn…
  • Giuseppe Marzio, Chiaro: auteur van de bestseller “Winners have a story” en misschien wel het geweten van de middag.
  • Yosef Safi Harb, Happitech: hoe detecteer je met een smartphone problemen met het hart?
Dus… tips, tricks en inspiratie nodig voor je eigen (farma)verhaal? Wil je gevoed en verkwikt 2023 tegemoet? Dat kan, met dit Marketing in Farma LIVE! evenement op donderdag 8 december in De Groene Afslag in Laren. Inloop vanaf 14.30 uur, om 15 uur start het programma en vanaf 17 uur gaan we sterke verhalen delen bij de borrel.
Let op: vol = vol! Dus meld je snel aan, maar dan reken wij wel echt op je komst. Hoe? Via deze link.
———————————————
Heb je het webinar van 4 maart 2021 gemist over de rol van fabrikant, media en zorgverlener in de voorlichting over coronavaccins? Of wil je het nog eens in alle rust terugkijken of er een collega op attenderen? Hieronder is het webinar ‘on-demand’ in zijn geheel terug te kijken. En wil je weten wanneer het volgende LIVE! event plaatsvindt?  Abonneer je dan op de Marketing in Farma nieuwsbrief en volg ons op LinkedIn .

Aanmelden Nieuwsbrief

* Zo kunt u het laatste nieuws ontvangen

Vacatures

Boehringer Ingelheim | Regional Social Media & Online Ads Specialist 

As we continue to innovate, expand, and grow at Boehringer Ingelheim, we are looking for sharp minds that can help…

Teva | Site General Manager 

We are currently looking to recruit a Site General Manager to head up our Haarlem site, Netherlands. This position will lead site activities…

Roche | Customer Project Expert 

The purpose of the Customer Project Expert is to enable the best customer experience and deliver high quality (installation) projects, optimize customer…