Datum: 4 maart 2021
Tijd: 00:00 - 00:00
Locatie: Online
Event

Op donderdag 4 maart a.s. organiseert Platform Marketing in Farma een online paneldiscussie over de rol van de media, de zorgverleners en de fabrikanten bij de informatievoorziening over de coronavaccins richting het brede publiek. Op dit moment lijkt opportunisme daarin leidend te zijn: veel wapengekletter, weinig substantie en nog minder afstemming tussen belanghebbenden. Dat is best raar, als je naar de degelijkheid van het Rijksvaccinatieprogramma kijkt. Hebben we bij COVID-19 zoveel haast en stress dat we het allemaal wel best vinden? Dat de ene specialist zus zegt en de andere huisarts zo? Dat de Inspectie een oogje toeknijpt bij wat medicijnfabrikanten er over zeggen? En dat de media net zo makkelijk het ene verhaal framen als het andere onderuit halen?

Meld je hier aan!

Een panel van (ervarings)deskundigen gaat hierover een uur lang in debat, onder leiding van mr. Marloes Meddens-Bakker, advocaat bij The Law Factor en redacteur van Platform Marketing in Farma. De panelleden zijn:

  • Ted van Essen, tv-dokter en voormalig huisarts in Amersfoort. Hij promoveerde in 1995 op een onderzoek over de griepprik. Ook is hij voorzitter van de Influenzastichting en de Stichting CGR en toezichthouder bij enkele zorginstellingen.
  • Jan Willem de Heer, Manager External Communications van Pfizer. Samen met het team dat betrokken is bij het mRNA-vaccin van Pfizer/BioNTech zorgt hij voor de informatievoorziening er over.
  • Rinke van den Brink is redacteur gezondheidszorg bij de NOS. Hij schreef meerdere boeken, waaronder een boek over antibioticaresistentie en infectieziekten en recent verscheen Ik ben er weer, een boek over zijn ingrijpende eigen ervaringen met de gezondheidszorg. 

De lengte en het karakter van dit webinar laten niet zo veel ruimte voor interactie met de deelnemers. Maar vooraf ingediende vragen zullen waar mogelijk een plek krijgen in de discussie. Dus heb je nu al een vraag? Mail ‘m naar redactie@marketinginfarma.nl

Meld je nu aan op https://marketinginfarma.nl/live/