Aanmelden Nieuwsbrief

* Zo kunt u het laatste nieuws ontvangen

Blog Post

Vacatures
90 views

Eraneos | Senior Manager Healthcare & Life Sciences 

 Speaking Dutch/ English fluently is required for this job position –

Maak impact als Senior Manager binnen de sector Healthcare en Life Sciences door digitale transformatie van organisaties in de zorg, farma, biotech en medische technologie te realiseren.

Jouw rol als Senior Manager Health Care & Life Sciences

Je richt je ofwel op de Healthcare (bijv. Rijnstate Ziekenhuis, Espria, Magentazorg) ofwel op de Life Sciences (bijv. Roche, Abbvie, Prothya Biosolutions) markt. Het realiseren van digitale transformaties omvat het in kaart brengen van de digitale strategie, het efficiënter maken van werkprocessen en het doorvoeren van (eHealth)innovaties en toepassingen. Jij zorgt ervoor dat de technologie de professionals ondersteunt, om zo continu digitale kansen te benutten om de zorg nog beter te maken.

Rollen die je kunt vervullen zijn digitaal strateeg, projectmanager, business consultant of implementatie consultant. Je maakt van elk project een succes door samen te werken met collega’s en klanten.

Taken & Verantwoordelijkheden:

 • Verantwoordelijk voor business development binnen het HealthCare & Life sciences team;
 • Delen van je kennis en expertise bij zowel klanten als ook intern bij collega’s;
 • Opleveren van projecten samen met je teamgenoten;
 • Propositieontwikkeling;
 • Samen met je gepassioneerde collega’s de business verder ontwikkelen.

Waar en met wie doe je dit?

Eraneos – powered by Quint is een van de toonaangevende internationaal adviesbureaus voor strategieontwikkeling, IT en digitalisering. Samen, als team en met onze klanten geven we vorm aan de digitalisering van de samenleving in innovatieve projecten die echte impact maken – in zowel de publieke als de private sector. En daar zijn we trots op.

Je komt te werken in onze industrie Healthcare & Life Sciences met collega’s in Nederland, Zwitserland, Duitsland en Spanje. Hierdoor zijn er veel mogelijkheden voor jouw persoonlijke groei en ontwikkeling. Ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen en waarom wij dé plek zijn om je carrière een nieuwe impuls te geven.

Ons kantoor is gevestigd in Amstelveen, en wij hebben het hybride werken volledig omarmd. Medio mei 2023 verhuizen we naar een kantoor naast de Johan Cruijff Arena.

Functievereisten

Wat heb je in huis?

Eraneos -powered by Quint is een heel dynamisch bedrijf en daarom is het van belang dat je zowel goed zelfstandig maar zeker ook in teamverband goed kunt presteren. Je hebt sterke organisatorische vaardigheden en bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken. Je zit vol ideeën en vindt het leuk om nieuwe dingen uit te proberen en anderen hiervoor enthousiast te maken. Je staat ervoor open om feedback te geven maar ook te ontvangen om je collega’s maar zeker ook jezelf verder te ontwikkelen zodat we als team impact kunnen maken. Hierbij is het belangrijk dat je jezelf duidelijk en to the point kunt uitdrukken, zowel in het Nederlands als in het Engels.

Wat neem jij mee:

 • Afgeronde WO-opleiding, zoals Health Economics, Healthcare management of Klinische informatica;
 • Minimaal 10 jaar werkervaring binnen organisatieveranderingen in relatie tot implementatie, optimalisatie, sturing of procesanalyse binnen de zorg/life sciences sector;
 • Ervaring met één of meerdere Innovatie Methodes, zoals Human Centered Design, Design Thinking, Jobs to be Done, Journey Mapping, Service Blueprint, Business Model, Digital Platforms en Digital Products is een pre;
 • Kennis en ervaring van Enterprise Architectuur, Analytics en Cloud is een pre;
 • Praktische kennis van IT-toepassingen en eHealth is een pre.

Trefwoorden waarin jij jezelf herkent: creatief, kritisch en motiverend naar jezelf en naar anderen.

Ons aanbod:

Eraneos – powered by Quint is een Great  Place to Work ( Great place to work 2022) Wij kunnen onze ambities alleen realiseren door toptalent aan ons te binden. Daarom besteden we veel aandacht aan de bedrijfscultuur en aan (door)groeimogelijkheden voor medewerkers, wij stimuleren ontwikkeling onder andere via ons opleidingsaanbod van Eraneos Academy.

Daarnaast bieden wij;

 • Naast een vast salaris, een winstdeling;
 • Flexibel werken staat bij ons hoog in het vaandel, vandaar dat je
  • voor een 32-, 36-,0f 40-urige werkweek kunt kiezen en dit ook jaarlijks kunt aanpassen;
  • de mogelijkheid hebt om in onderling overleg één maand per jaar remote te werken vanuit het buitenland;
  • 2 nationale feestdagen voor 2 niet-nationale feestdagen kunt ruilen.
  • Recht hebt op thuiswerkvergoeding en budget voor werkplekinrichting .
 • Goed pensioen waarbij je eigen bijdrage slechts 1,3% is en een collectieve arbeidsongeschiktheidsregeling;
 • Keuze uit een leaseauto, mobiliteitsbudget of km-vergoeding;
 • Laptop of BYOD-vergoeding, BYOD-vergoeding mobiele telefonie
 • Leuke extra’s zoals een jaarlijks sportbudget van € 240.-, borrels, (sportieve) teamuitjes, een groot eindfeest en inspirerende events.

Hier tref je de verdere details van deze job aan.

Gerelateerd nieuws