Aanmelden Nieuwsbrief

* Zo kunt u het laatste nieuws ontvangen

Blog Post

Vacatures
8 views

AstraZeneca | Brand Manager COPD 

Wil jij onderdeel zijn van een divers, innovatief en dynamisch team? Wil jij omnichannel plannen opzetten en implementeren samen met medical, sales en digitals teams? 

Verbeteren van de gezondheid van miljoenen mensen. Dat is wat AstraZeneca wereldwijd doet met haar medicijnen en dat is waar jij aan bijdraagt zodra jij voor 32-40 uur als Brand Manager COPD aan de slag gaat. Jij bent verantwoordelijk voor twee prachtig mooie inhalatie therapieën in Nederland, waarmee je samen met je collega’s je schouders onder zet. Dit kan deels vanuit huis en deels vanuit het fantastische kantoor in Den Haag.

Binnen het respiratoire team ben jij de Brand Manager die onze positie in de markt uitbouwt en versterkt. Met behulp van een goed plan, onderscheidende omnichannel campagnes en innovatieve projecten zorg jij ervoor dat je samen met het cross functionele team het verschil kan maken voor patiënten met COPD en de zorgverleners.

Samen met AstraZeneca een rol van betekenis spelen
Met het werk dat jij bij ons doet, draag ook jij bij aan méér kwaliteit van leven en aan een langere levensverwachting voor mensen met een ernstige (chronische) ziekte. Samen met 85.000 collega’s wereldwijd verleggen we de grenzen van de wetenschap. Om medicijnen te ontwikkelen die voor patiënten hét verschil maken én die voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk zijn. Daarbij gaan we voor duurzaamheid. Maximale impact met minimale gevolgen voor milieu en klimaat. Dat zie je in veel dingen terug, maar zeker ook in ons hoofdkantoor in Den Haag. Eén van de meest groene kantoren van Nederland, waar we actief werken aan een cultuur waarin iedereen zichzelf kan zijn. Dé plek waar jij aan de slag mag. Hier werken zo’n 230 collega’s.

Jij zult hier als Brand Manager COPD met name veel samenwerken met het sales-, het brand- en het medische team. Je gaat merken dat deze collega’s open met elkaar communiceren en allemaal ontzettend bevlogen zijn. Oftewel: er wordt hard gewerkt. Maar er is absoluut ook ruimte voor gezelligheid. Bijvoorbeeld tijdens het jaarlijkse zomerfeest, kerstfeest en de gezamenlijke lunches op kantoor.

Wij kijken uit naar jouw komst
Vanwege jouw ‘out of the box mentaliteit, hands on spirit, communicatieve & digitale vaardigheden zoeken we jou!

Verder heb of ben jij :
•    hbo-werk- en -denkniveau.
•    minimaal 3 jaar ervaring met marketing. Bijvoorbeeld als brand manager, product manager, marketing manager, of marketeer. Bij voorkeur binnen innovatieve farma, healthcare, medical devices of relevante industrie die zich met de zorg bezighoudt.
•    analytisch sterk en weet je goed hoe je successen kunt meten met behulp van de juiste data.
•    ervaring met het gebruik van meerdere kanalen van de marketingmix en de implementatie hiervan (pre).
•    vloeiend in Nederlands en Engels (spreken en schrijven)

Jij zet je in en daar ontvang je veel voor terug 
Als product manager kun jij op basis van een werkweek van 40 uur onder andere rekenen op:

•    een aantrekkelijke bonusregeling en een dertiende maand.
•    een elektrische auto van de zaak.
•    de mogelijkheid om deels thuis te werken.
•    deels flexibele werktijden zodat je bijvoorbeeld net die file ontwijkt.
•    27 vakantiedagen én extra vrije dagen (bijvoorbeeld op je verjaardag en tussen kerst en oud en nieuw).
•    reiskostenvergoeding én vergoeding van bijvoorbeeld een elektrische fiets.
•    Flexibele, vooruitstrevende arbeidsvoorwaarden waarbij je zelf kan kiezen hoe je deze jou wilt inzetten. (denk aan een flexibel budget, maar ook keuze uit feestdagen kalenders op basis van verschillende geloofsovertuigingen)
•    een goede pensioenregeling.
•    veel doorgroeimogelijkheden, óók internationaal.
•    toegang tot interne opleidingen en trainingen.

Enthousiast? Solliciteer!

Gerelateerd nieuws