Aanmelden Nieuwsbrief

* Zo kunt u het laatste nieuws ontvangen

Blog Post

2017 – 2022… vijf jaar Marketing in Farma!
Opinie
135 views

2017 – 2022… vijf jaar Marketing in Farma! 

Time flies… na een aantal maanden van voorbereidingen ging in september 2017 de knop van www.marketinginfarma.nl om voor een korte ‘soft-launch’. In een maand of 3 verschenen goed gelezen artikelen als De corporate website van farmaceuten… don’t touch(point) en Joehoe! Hier klikken! Vervolgens de kinderziektes er uit halen, nieuwe redacteuren zoeken en een beetje pielen met SEO. Op 15 december van dat jaar ging de knop naar de volgende versnelling: de ‘harde’ launch via dit artikel van de hand van initiatiefnemer Arlan van der Velden en de promotie er om heen.

And going strong…

En nu zijn we 250 artikelen verder, werden 80 vacatures in het zonnetje gezet, annonceerden we tientallen evenementen en opleidingen in den lande en verzorgden we een paar zeer succesvolle events. Maandelijkse weten ongeveer 1000 vakbroeders en -zusters het platform te vinden, in sterke mate aangemoedigd door de activiteiten op LinkedIn. Dit alles grotendeels op basis van de vrijwillige inspanningen van een legertje redacteuren en adviesraadleden en hun entourage. Die de missie van het platform een warm hart toedragen en die 5 jaar na dato onverminderd van kracht is: het inspireren en samenbrengen van professionals in de life sciences, health care en farma.

5 kaarsjes en dus…

Wie jarig is trakteert! Op een inspirerend evenement, hebben we bedacht. Je kunt onze gast zijn op een live event op donderdagmiddag 8 december aanstaande. De titel is: “Waarom zijn verhalen zo belangrijk en wat kun je er mee in de farma?” Want kom er maar eens om… een goed verhaal in de farma, waar de USP’s en productcommunicatie nog heilige huisjes zijn. Maar werken die nog? Moet het klantcontact niet verrijkt worden met dieperliggende zaken? Met fundamentele verhalen? Met verhalen die krachtig zijn, die empathie bevorderen. Wat dat kunnen verhalen zijn: krachtig, empathisch, mooi en verbindend.

“Waarom zijn verhalen zo belangrijk en wat kun je er mee in de farma?”

Vier markante en ondernemende (zorg)professionals zullen daarover op donderdag 8 december a.s. hun licht laten schijnen met inspirerende verhalen en boeiende anekdotes. En uiteraard kun je je eigen verhaal ook kwijt, als het  niet al tijdens het programma is, dan kan het zeker nog bij de netwerkborrel na afloop. Dit alles in De Groene Afslag in Laren. Je leest er hier alles over en aanmelden kan hier. Zien we je daar? Graag!

Gerelateerd nieuws