Aanmelden Nieuwsbrief

* Zo kunt u het laatste nieuws ontvangen

Blog Post

Cross Media Nederland lanceert video- en podcastplatform MedFeed – in gesprek met initiatiefnemer Arlan van der Velden [video]
Digital
Media
Strategie
659 views

Cross Media Nederland lanceert video- en podcastplatform MedFeed – in gesprek met initiatiefnemer Arlan van der Velden [video] 

Arlan van der Velden is Managing Director van Cross Media en drijvende kracht achter Platform Marketing in Farma. En zeer ondernemend: onlangs lanceerde hij MedFeed: een video- en podcastplatform voor discussie en nascholing voor en door medisch professionals. De redactie toog naar Schiedam en vroeg hem naar zijn beweegredenen, wat er zoal op te vinden is en waar hij er mee naar toe wil. Dit 4 minuten durende filmpje vat een zeer onderhoudend gesprek treffend samen.

Gerelateerd nieuws