Aanmelden Nieuwsbrief

* Zo kunt u het laatste nieuws ontvangen

Blog Post

Vacatures
28 views

Smelt | Commercieel Manager Apotheken 

Inhoud van de functie

 • Als commercieel manager apotheken ben je verantwoordelijk voor de relatie met onze bestaande klanten en het werven van nieuwe klanten. Ons doel is een tevreden klant en een gezond rendement voor Pluripharm. Dit maak je waar door intensief contact te onderhouden met de zelfstandige openbare apothekers in Nederland.
 • Je bent, samen met de twee regiomanagers en de propositiemanager, verantwoordelijk voor het mede opstellen van het businessplan apotheken en de accountplannen voor de zelfstandige apotheken.
 • Je rapporteert aan de commercieel directeur.
 • Je fungeert als sparringpartner van jouw team door middel van kennisoverdracht, aansturing op resultaat en actieve begeleiding bij gesprekken met klanten.
 • Je werkt (pro)actief mee aan verschillende projecten op het gebied van innovaties binnen Pluripharm voor de farmaceutische zorgmarkt. Je coördineert intern de activiteiten die uit het businessplan en de diverse projecten voor jou als ondernemende commercieel manager apotheken voortvloeien.

Functie eisen

 • HBO- of WO diploma.
 • Je hebt minstens vijf jaar relevante werkervaring.
 • Je hebt leidinggevende ervaring.
 • Door jouw commerciële vaardigheden en jouw kennis over de farmaceutische zorgmarkt en apotheken onderhoud je waardevolle relaties.
 • Je bent klantgericht, je weet wat er speelt en je vindt het een uitdaging goede resultaten te boeken.
 • Met jouw commerciële vaardigheden ben je altijd alert op mogelijkheden om nieuwe klanten te werven.
 • Je bent ondernemend, enthousiast en kunt met vele type mensen multidisciplinair samenwerken. Dat vraagt gestructureerd werken met flexibiliteit, creativiteit, zelfstandigheid en teamspirit in de uitvoer van je werkzaamheden.

Opdrachtgever

Pluripharm Groep B.V. is een ambitieuze volgesorteerde farmaceutische groothandel met een heldere formule: het leveren van een volledig assortiment producten en diensten aan zelfstandige apotheken en ziekenhuizen in heel Nederland. Als onderdeel van het Deense bedrijf Abacus Medicine, staat Pluripharm voor innovatie en kwaliteit én biedt maximale ondersteuning aan haar klanten. Pluripharm kenmerkt zich als een informele organisatie waar hard werken en humor hand in hand gaan en waar een persoonlijke benadering en goede sfeer centraal staan. Zeker ten tijde van Corona is het essentieel de geneesmiddelvoorziening op orde te houden in Nederland. Daarom zijn wij op zoek naar een enthousiaste, ambitieuze en resultaatgerichte collega.

Solliciteren doe je hier.

Gerelateerd nieuws