Aanmelden Nieuwsbrief

* Zo kunt u het laatste nieuws ontvangen

Blog Post

Vacatures
43 views

Mediq | Accountmanager Ziekenhuizen 

Combineer jij talent voor ondernemerschap met passie voor de gezondheidszorg, sales aanpak en tevreden klanten? Ben je sterk in het opstellen en volgen van accountplannen, het positioneren en verkopen van concepten, het monitoren en analyseren van de verkoopresultaten en bestaande relaties verder uit te breiden en te versterken? Weet je als geen ander hoe je de klanttevredenheid bij jouw klanten optimaliseert? En weet je als geen ander hoe je ervoor zorgt dat contractafspraken worden geïmplementeerd én nagekomen? Dan ben jij de Accountmanager die we zoeken om samen de zorg van de toekomst vorm te geven.

Wat ga je doen?

In deze uitdagende rol ben je verantwoordelijk voor het opbouwen en onderhouden van langdurige relaties met zorgprofessionals in ziekenhuizen en klinieken.

Je weet precies wat de klant wil en zorgt voor klanttevredenheid. Onder andere door het nakomen en zorgvuldig opvolgen van  klantafspraken, het organiseren van conversietrajecten, het optimaliseren van processen rond logistiek, bestellingen, leveringen en dit te verenigen in een samenwerkingsovereenkomst samen met je klant. Je stelt een omzet- en instroomprognose per account op en acteert hierop. Verder ontwikkel en gebruik je analyses en rapportages om de informatie over de klantafspraken en performance inzichtelijk te maken en waar nodig bij te sturen. Je neemt deel in werkgroepen en overleggen en draagt hier vanuit jouw expertise aan bij. Door te rapporteren in het CRM-systeem deel je kennis en ervaringen, net als tijdens salesmeetings. Met het hele team werk je zo aan de ambitieuze en gezonde groei van Mediq. Om dit alles te realiseren werk je nauw samen met je collega accountmanagers, customer care center, Contract&Tender, logistiek en productspecialisten. De accountmanager rapporteert aan de Sales Manager Ziekenhuizen.

Je bent het positieve visitekaartje van Mediq bij de Ziekenhuizen en klinieken in Nederland!

Meer weten of solliciteren? Klik dan hier.

Gerelateerd nieuws