Aanmelden Nieuwsbrief

* Zo kunt u het laatste nieuws ontvangen

Blog Post

Online community voor marketing bedrijven in de farmacie [aanbevolen]
Media
Opinie
2.842 views

Online community voor marketing bedrijven in de farmacie [aanbevolen] 

Marketing in Farma is een nieuwe online community voor iedereen die actief is in de marketing van farmaceutische producten. Ter inspiratie. Om te laten zien wat mogelijk is. Om de nieuwste trends en ontwikkelingen te duiden. Voor tips en advies.

Een aantal experts deelt graag kennis via marketinginfarma.nl maar om van de community een succes te maken is ook input van jullie nodig. Marketeers in de farma. Ja, je kunt hier halen, maar ook brengen!

Reageer. Geef je mening, ideeën of tips door aan de redactie via zorg@crossmedianederland.com.

Marketing bedrijven in de farmacie. Je mag het gerust een uitdaging noemen. Zowel richting consument als voorschrijver ben je als productmanager, brandmanager of marketeer gebonden aan wetgeving of gedragsregels die de farmabranche zichzelf oplegt. Maar er is een upside aan dit verhaal. Een afgekaderd speelveld maakt ook creatief. Nodigt uit tot delen van kennis en mogelijkheden, uitwisselen van ervaringen. En dat is precies waar Marketing in Farma voor staat.

Over Marketing in Farma

Marketing in Farma is een onafhankelijk platform voor iedereen die betrokken is bij de marketing van farmaceutische producten. De site is een initiatief van Cross Media Nederland, specialist in online en offline advertentieverkoop, maar staat daar geheel los van.

Cross Media directeur Arlan van der Velden: “We hebben jarenlange ervaring in de farmaceutische branche. Uit gesprekken met klanten bleek telkens weer dat er behoefte is aan een onafhankelijk platform waar farma marketeers kennis en ervaringen kunnen delen. Ik verwacht daarom dat de site breed gedragen wordt en de farmabranche zorgt voor goede content!”

Gerelateerd nieuws