Aanmelden Nieuwsbrief

* Zo kunt u het laatste nieuws ontvangen

Blog Post

Haal jij al het volledige potentieel uit de 6 C’s? [aanbevolen]
Digital
Media
2.020 views

Haal jij al het volledige potentieel uit de 6 C’s? [aanbevolen] 

Dat Multichannel Marketing een belangrijke pijler onder de verkoop- en marketingactiviteiten van veel farmaceuten moet zijn behoeft geen betoog meer. Maar hoe je het planmatig aanpakt en succesvol implementeert is weer een tweede. Het zijn precies de aspecten die centraal staan in de het 6C Multichannel Marketing model van NXT Pharma Marketing Academy.  De zesdaagse Expertclass helpt jou om aan de hand van Check, Customer, Content, Channels, Campaigns en Capabalities een succes te maken van Multichannel Marketing in jouw organisatie. Meer weten over het programma, docenten en lokaties? Bekijk dan onderstaande video of klik op deze link.

Volgende

Haal jij al het volledige potentieel uit de 6 C’s? [aanbevolen]

Gerelateerd nieuws