Aanmelden Nieuwsbrief

* Zo kunt u het laatste nieuws ontvangen

Agenda

Op deze pagina publiceert de redactie interessante evenementen en opleidingen voor farmaprofessionals. Heb je suggesties of wil je een eigen evenement opgenomen zien? Mail de redactie: redactie@marketinginfarma.nl

Aankomende events

Als verpleegkundige heb je een belangrijke positie in het voorkomen, signaleren en behandelen van pijnproblemen bij jouw patiënt. Daarvoor is een ruime kennis van pijnproblematiek en vaardigheden voor behandeling vereist.

Je voelt je vast wel eens machteloos bij patiënten met ernstige pijn. Waar komt de pijn vandaan? Wanneer zet je medicatie in en wanneer een andere interventie? Zomaar een aantal vragen, waarop een antwoord van belang is voor het goed behandelen van pijn. Het Nursing Pijn Congres is de unieke kans om jezelf bij te scholen op situaties die je in de dagelijkse praktijk veel tegenkomt. Na deze dag weet jij nog beter wat je moet doen bij verschillende soorten pijn!

Mis deze dag niet en verdiep je kennis over:

Pijn herkennen: fysiologie & anatomie
Pijnmedicatie
Niet-farmacologische interventies
Chronische pijn en vermoeidheid
Oncologische pijn
Pijn in de palliatieve fase mét longarts Sander de Hosson

Terwijl de bezoekbaarheid van HCP’s al langer onder druk stond, heeft COVID-19 de wereld van de farma-marketeer in een stroomversnelling gebracht. Daarbij zien brandteams in toenemende mate de kans “iets met digital” te doen als uitweg. Maar hoe geef je hier invulling aan?

Robin Katoen verklapt de succesformule: het ontwikkelen van een klantgerichte digitale roadmap. Als ervaren digital strateeg deelt hij zijn eigenzinnige kritische visie op digitale marketing in onze sector. Aan de hand van prikkelende stellingen en inspirerende praktijkvoorbeelden neemt hij je mee op reis door de onontgonnen wereld van digital farma marketing. 

De focus ligt op een succesvolle implementatie van innovaties (waaronder eHealth). Je leert eHealth succesvol te implementeren in de praktijk. Je ontdekt welke stappen er op sociaal en technisch vlak genomen moeten worden. En je leert vorm te geven aan de organisatieverandering die daarmee gepaard gaat. Daaraan gekoppeld leer je de noodzaak tot verandering over te brengen in alle lagen van de organisatie. Met als resultaat dat verandermanagement, -trajecten en -processen goed worden ingezet om de innovatie te begeleiden. Ook wordt in het programma aandacht besteed aan ‘persoonlijke ontwikkeling’ om je eigen kracht en competenties in kaart te brengen en te verbeteren. En om voor een succesvolle implementatie optimaal gebruik te maken van een gebalanceerde teamsamenstelling.

Hoe?
De masterclasses bestaan uit praktisch toepasbare theorie en casuïstiek uit de zorg. In kleine interactieve sessies met minimaal 10 en maximaal 25 collega (zorg)professionals ga je aan de slag. De masterclass omvat vijf blokken verdeeld over 9 dagen, die je als deelnemer doorloopt aan de hand van eHealth-problematiek uit je eigen organisatie. De masterclassreeks bevat onder andere drie keer twee aansluitende dagen met overnachting, diner en ontbijt.

Locatie
De masterclassreeks wordt gegeven in een prachtig gelegen Hotel Bergse Bossen op de Utrechtse Heuvelrug in het midden van Nederland (Traaij 299, 3971 GM Driebergen-Rijsenburg). Hier kun je je in alle rust volledig richten op de masterclasses. De overnachtingen zijn ook op deze locatie. Een keer vindt de bijeenkomst plaats tijdens het Health Valley Event in Nijmegen.

Voor wie?
Projectleiders, innovatiemanagers en programmamanagers bij zorgorganisaties in Nederland.

Wat levert de masterclass je op?
Je wordt specialist in de implementatie van eHealth en zorginnovaties.
Je doet diepgaande kennis op van verandermanagement en van methodieken die ingezet kunnen worden om veranderingen in te bedden in de organisatie.
Je krijgt concrete handvatten die direct toegepast kunnen worden om eHealth te implementeren in de eigen organisatie.
Je hebt geleerd aan de hand van casussen hoe je eHealth kunt implementeren
Je beschikt over een netwerk van implementatiedeskundigen om ervaringen te delen.

Data
11 maart 2021 (Health Valley Event)
8 en 9 april 2021 (met overnachting)
27 en 28 mei 2021 (met overnachting)
10 juni 2021
4 en 5 november (met overnachting)
25 november

Poll

Aanmelden Nieuwsbrief

* Zo kunt u het laatste nieuws ontvangen

Vacatures

Sandoz | Brand Manager New Bio 

Sandoz is looking for a new Brand Manager New Bio Launches! Sandoz BV, a subsidiary of Novartis AG, is a…

Mediq | Accountmanager Ziekenhuizen 

Combineer jij talent voor ondernemerschap met passie voor de gezondheidszorg, sales aanpak en tevreden klanten? Ben je sterk in het…

Abbvie | National Sales Manager Atopische Dermatitis 

Weet jij het beste uit een Sales Team te halen en word je enthousiast van de dynamiek binnen een launch…