Aanmelden Nieuwsbrief

* Zo kunt u het laatste nieuws ontvangen

Blog Post

Vacatures

Amgen | Health Consultant 

Als HealthCare Consultant speel je een cruciale rol in het professionaliseren van de HealthCare Consulting afdeling en speel je een belangrijke rol in het realiseren van de ambitie van Amgen en haar partners. Je bent sparringpartner voor interne en externe stakeholders. Je vertaalt de strategische richting van Amgen en haar partners naar oplossingen die een belangrijke bijdrage leveren aan de behandeling van patiënten.

Competenties

 • Je bent aanjager van verandering en innovatie binnen Amgen en partners
 • Je brengt belangen van verschillende stakeholders samen in een gedragen visie
 • Je creëert oplossingen in processen en samenwerking
 • Je bent in staat een goede mix van competenties samen te brengen om een project tot een succes te maken
 • Je bent in staat om te gaan met sociale en technische complexiteit
 • Je bent innovatief, inventief en veelzijdig
 • Je bent motiverend, inspirerend en coachend
 • Je bent proactief en daadkrachtig in je handelen
 • De afwisseling van onderwerp, omgeving en gesprekspartner geeft je energie

Kwalificaties

 • Afgeronde universitaire opleiding (MSc in Business, MBA, Economie of vergelijkbaar)
 • Ten minste 5 jaar werkervaring als consultant of als managing consultant
 • Ervaring met Value Based Healthcare projecten
 • Ervaring binnen Life Science branche
 • Ervaring met Lean en (Agile) projectmanagement

About Amgen Breda:

We offer a permanent contract within a growing international company. With an on-site gym, sports fields and in-house catering service, Amgen creates an inspiring work environment with a focus on vitality! Are you looking to develop your career? With our Career Development Program, we support our employees to reach their goals. We offer a competitive salary, including a bonus structure and fixed 13th month. Our employees are eligible for our Long-Term Incentive Program (Amgen Stock) and a collective health insurance with a monthly contribution from Amgen.

We encourage open dialogue and professional debate, and we collaborate with world-class talent and institutions around the globe. We believe in rewarding those who do rewarding work and are committed to providing careers that can help turn the tide of serious, life-interrupting illnesses.

Solliciteren kun je hier.

Gerelateerd nieuws