0 Shares 43 Views

Emerce Health op 31 oktober 2019: bomvol innovaties in cure, care en technologie

Marketing in Farma is partner van Emerce Health, de jaarlijkse conferentie over de relevante ontwikkelingen, de slimste toepassingen en nieuwste innovaties en de impact daarvan in de zorg. Voor farmaprofessionals staan er ook dit jaar weer veel interessante sprekers en cases op het affiche, bijvoorbeeld van Babylon Health, LUMC, Radboud en Saltro over onderwerpen als voice marketing, Artificial Intelligence, patient journeys, design thinking en chatbots. Bekijk hier het hele programma.

Let op: als je je voor 1 oktober registreert profiteer je nog van de early bird korting.

Actie! Ga jij straks gratis naar de Emerce Health conferentie?

Op 30 september selecteren we volstrekt willekeurig 2 abonnees op de Marketing in Farma nieuwsbrief die gratis naar deze conferentie mogen. Wil je daar kans op maken? Abonneer je dan nu op onze nieuwsbrief. Ben je al abonnee? Dan ding je uiteraard net zo zeer mee om 1 van de 2 tickets te bemachtigen.

Meer uit deze categorie

De ondeugende cliënt
Column
144 views
144 views

De ondeugende cliënt

Marloes Meddens-Bakker - september 6, 2019
Ik zie je…
Column
239 views
239 views

Ik zie je…

Hans Slobbe - augustus 30, 2019