Job Description
750 miljoen. Dat is hoeveel levens wereldwijd door onze producten geraakt worden. En daar zijn we trots op. In deze wereld van technologische transformatie moeten we onszelf ook afvragen: hoe blijven we het leven van nog meer mensen verbeteren en verlengen?

Bij Novartis produceren wij een veelvoud aan innovatieve geneesmiddelen. Om ervoor te zorgen, dat deze producten toegang geven bij de juiste patiënten komen, vertrouwen wij op de kennis en kunde van ons Market Access team. Binnen de afdeling Pricing & Market Access zijn wij op zoek naar een Market Access Associate. We zoeken een enthousiaste young professional die de ambitie heeft om zich te ontwikkelen in het gebied van Market Access & farmaco-economie.

Doel van de functie
Als Market Access Associate werk je nauw samen met de Market Access managers en de medische afdeling binnen Novartis. Samen stellen jullie vergoedingsdossiers op voor aankomende producten van Novartis, waarbij gezondheidseconomische instrumenten worden gebruikt. Ook doe je, zo nodig, onderzoek om missende data te vergaren. Naast de ondersteuning van aankomende producten ben je betrokken bij projecten om de toegang van beschikbare producten te vergroten.

Naast de dagelijkse taken en het werken aan de lopende dossiers, is er in deze rol ook de ruimte om je (verder) te ontwikkelen binnen Market Access & de farmaceutische industrie. Dit kan onder andere door het herkennen van trends en veranderingen binnen de markt, deze te analyseren en te communiceren naar verschillende stakeholders. Ook input leveren op strategievraagstukken voor verschillende merken en de strategie van de Market Access afdeling behoort tot de mogelijkheden

Minimum requirements

Over jou
• Een MSc diploma biomedisch, gezondheidswetenschappen, apotheker en/of gezondheidseconomie.
• 1 tot 3 jaar werkervaring in de farmacie
• Extra-curriculaire activiteiten tijdens je studie en naast werkervaring zijn een pré
• Vloeiend in de Nederlandse en Engelse taal
• Ambitieus en gemotiveerd om jezelf te ontwikkelen binnen Market Access en de farmaceutische industrie

Wij bieden
• De mogelijkheid om binnen een multidisciplinair team op hoog niveau samen te werken aan uitdagende vergoedingsprojecten
• Een breed pallet aan mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling
• Een dynamische internationale werkomgeving
• Een marktconform salaris
• Een interessante bonusregeling

750 miljoen. Dat is hoeveel levens wereldwijd door onze producten geraakt worden. En daar zijn we trots op. In deze wereld van technologische transformatie moeten we onszelf ook afvragen: hoe blijven we het leven van nog meer mensen verbeteren en verlengen?

Wij geloven dat het antwoord ligt in het samenbrengen van nieuwsgierige, moedige en samenwerkende mensen in een inspirerende omgeving. Waar je kansen krijgt om de kracht van digitaal en data te ontdekken. Waar je in staat wordt gesteld om falen te riskeren door het nemen van slimme risico’s, en waar je wordt omgeven door mensen die jouw vastberadenheid delen om de meest moeilijke medische problemen op te lossen.

We are Novartis. Join us and help us reimagine medicine

Division PHARMA

Business Unit
REGION EUROPE GENMED

Country
Netherlands

Work Location
Amsterdam

Company/Legal Entity
Novartis Pharma NL

Functional Area
Market Access

Job Type
Full Time

Employment Type
Regular

Klik hier voor de volledige vacature

Meer uit deze categorie

De ondeugende cliënt
Column
144 views
144 views

De ondeugende cliënt

Marloes Meddens-Bakker - september 6, 2019
Ik zie je…
Column
239 views
239 views

Ik zie je…

Hans Slobbe - augustus 30, 2019