Aanmelden Nieuwsbrief

* Zo kunt u het laatste nieuws ontvangen

Blog Post

Clickbait: Gratis lunch & learn seminar “marketingtrends in de healthcare anno 2018”
Media
Onderzoek
2.125 views

Clickbait: Gratis lunch & learn seminar “marketingtrends in de healthcare anno 2018” 

Vanaf 8 maart start NXT Pharma met de Multichannel Marketing Expertclass. Deze 6-daagse leergang hanteert het door NXT Pharma ontwikkelde 6C-model dat in korte tijd een gangbare en bewezen methodiek is geworden in het ontwerpen en implementeren van marketingstrategie en -tactics bij farmaceuten en leveranciers van medical devices. Tijdens de leergang wordt intensief gewerkt aan de eigen case. Aan het einde van de leergang heeft iedere deelnemer de basis gelegd voor een eigen multichannel touchpoint plan. In een persoonlijke coachingsessie binnen de eigen organisatie wordt deze aangescherpt ten behoeve van de implementatie van het plan.

Speciaal voor onze bezoekers:

Als u zich nu aanmeldt voor de MCM Expertclass, dan verzorgt NXT Pharma een 2 uur durend Lunch & Learn seminar “marketingtrends in de healthcare anno 2018” bij u op kantoor. U bepaalt de datum en informeert uw collega’s, NXT Pharma docenten verzorgen de inhoud en interactie. Een relevante en leuke manier om uw collega’s te inspireren! Het inschrijfformulier voor de MCM Experclass op www.nxtpharma.com bevat het veld ‘opmerkingen’. Vul hier de code CMN2018 in en u komt in aanmerking voor deze seminar.

Gerelateerd nieuws